Vacature Werkvoorbereider groen

Werkvoorbereider groen in Hellevoetsluis

Dit zorgt voor afwisselende projecten in je werk en je functie. Als werkvoorbereider heb je hier een brede rol, van ontwerpfase tot aan de oplevering ben je betrokken bij projecten. Je bent hierin aanspreekpunt voor de klant, waarbij een stukje commercialiteit gevraagd wordt. Het berekenen van kosten, bestellen van benodigde materialen en begeleiden van de werkzaamheden behoren tot je taken.

Daarnaast ben je bekend met RAW bestekken, UAV-GC contractvormen en pak je dingen snel op! Ook als je nog weinig ervaring hebt binnen de groensector, nodig ik je uit te reageren. Belangrijkste is hiervoor je affiniteit naar je groene sector en je leergierigheid.Functie:projectcoordinator groen
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Werkvoorbereider groen Eminent Groep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures