Vacature Werkvoorbereider Civiel - Werkvoorbereider Civiel

Werkvoorbereider Civiel - Werkvoorbereider Civiel in Maassluis

Menu

Werken bij de gemeente Maassluis betekent werken met een ambitieus team van 275 medewerkers aan een duurzame toekomst. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen en onderlinge loyaliteit. Er is volop ruimte om je te ontplooien. Waarden als ondernemen, experimenteren, verbinden, eigenaarschap, reflecteren en samenwerken vinden wij daarbij erg belangrijk. Samen zetten wij ons in om de ambities van de stad en haar inwoners waar te maken. Maassluis wil doorgroeien van 35.000 naar 36.000 inwoners, meegaan in nieuwe ontwikkelingen, haar historie koesteren en een stad blijven waar het gezellig en fijn wonen is.

Wil jij samen met ons Maassluis verder brengen en werken aan tevreden inwoners, trotse medewerkers en een mooie stad? Ben je enthousiast en heb je een actieve instelling? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Vacaturekenmerken

Voor cluster Stadsbedrijf zijn wij op zoek naar een:
Werkvoorbereider Civiel & Techniek
32 - 36 uur per week

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider Civiel & Techniek maak je deel uit van het Bedrijfsbureau van het Stadsbedrijf van gemeente Maassluis. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle civieltechnische werkzaamheden voor de gemeente Maassluis, vanuit de beheerplannen. Je werkt samen met de beheerders en projectleiders en adviseert hen over de praktische haalbaarheid van de beheers en projectplannen. Je stelt week en jaarplanningen op. Daarnaast plan je het werk per dag en zorg je voor een goede start van de dag. Hierbij zie je toe op correcte en veilige uitvoering van de taken. Bij terugkerende problematiek in de uitvoering bedenk je structurele oplossingen die je bespreekt met de betrokken partijen. Eventuele klachten vanuit inwoners handel je snel en correct af en zoek je wanneer van toegevoegde waarde contact met de inwoner.

Je bent verantwoordelijk voor het contact met eventuele aannemers in geval van eventuele inhuur en bewaakt het nakomen van de contractafspraken. Het is ook belangrijk dat je mensen complimenten geeft en aangeeft waar ze kunnen verbeteren, in dit geval werk je ook nauw samen met de teamleider Uitvoering. Je werkt nauw samen met je collega's werkvoorbereiders binnen het Bedrijfsbureau en vervangt elkaar bij ziekte of verlof. Je rapporteert aan de Teammanager Stadsbedrijf.

Wie zoeken wij?

De ideale werkvoorbereider is iemand die een positieve drive heeft om het Stadsbedrijf verder te professionaliseren en die:

 • Beschikt over een afgeronde en relevante HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring heeft opgedaan (bij voorkeur als Werkvoorbereider civiele techniek);
 • Affiniteit heeft met infrastructuurprojecten en gebiedsontwikkeling en kennis en ervaring heeft met de RAW-systematiek;
 • Veilig werken als uitgangspunt heeft;
 • Beschikt over de volgende competenties: ondernemend, oplossings- en resultaatgericht, accuratesse, samenwerken, en klantgericht;
 • De juiste prioriteiten kan stellen en stressbestendig is;
 • Stevig in zijn of haar schoenen staat;
 • Communicatief sterk is in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met veel professionele vrijheid, een brede ontwikkeling en een plezierige werkomgeving. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 4.752,- bruto per maand (salarisschaal 9). Verder bieden wij:

 • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je bruto jaarsalaris dat je vrij kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra verlofdagen, opleidingen, een fiets, uitruil woon - werk kilometers, de sportschool of gewoon een aanvulling op je salaris;
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • 144 wettelijke + 50,4 bovenwettelijke vakantie-uren per jaar op fulltime basis (36-urige werkweek);
 • Volop opleidingsmogelijkheden, onder andere via de Maassluis academie;
 • Een stoelmasseur die onder werktijd zorgt voor jouw ontspanning;
 • Iedere maandag vers fruit;
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes, BBQ's of sport- en spelmiddagen organiseert.

Herken jij je in de persoon die wij zoeken en werk je graag in een organisatie waar je helemaal jezelf mag zijn, ongeacht je leeftijd, achtergrond, geslacht, geaardheid of beperking? Solliciteer en laat ons kennismaken met jouw kwaliteiten!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) te kunnen overhandigen.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met (). Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure is verkrijgbaar bij Ann Heijndijk (HR adviseur). Deze personen zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Maassluis 14 010.Functie:werkvoorbereider civiel
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Maassluis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Werkvoorbereider Civiel – Werkvoorbereider Civiel Gemeente Maassluis 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures