Vacature Werkplaatsmedewerker

Werkplaatsmedewerker in s-Gravenzande

Werken bij Olsthoorn Greenhouse Projects

Olsthoorn Greenhouse Projects, gevestigd in De Lier in het Westland, is een bedrijf dat zich ruim 40 jaar bezighoudt met het slopen en bouwen van nieuwe en gebruikte kassen met een wereldwijde focus. Met een sloopteam op locatie en een productieteam op het hoofdkantoor zijn wij in staat om onze klanten optimaal te bedienen als het gaat om het professioneel laten uitvoeren van hun wensen. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega's om ons professionele team te versterken. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

- Werkplaatsmedewerker (Fulltime, 38 uur)

- Open sollicitaties zijn altijd welkom

WERKPLAATSMEDEWERKER (FULLTIME, 38 UUR)

Wat ga je doen?

Als werkplaatsmedewerker steek je graag de handen uit de mouwen. Je houdt je onder andere bezig met het controleren van de kwaliteit, klaar zetten, schoonmaken en uitzoeken van het kassenbouw materiaal. Met behulp van diverse machines en gereedschappen bewerk je materialen en onderdelen. Ten slotte behoort ook de opslag van het materiaal en gereedmaken van orders voor transport tot jouw verantwoordelijkheid. Zo draag je bij aan het gehele proces van ontvangst, verwerking en uitgifte van orders.

Wij vragen:

  • Je beschikt over minimaal (V)MBO werk- en denkniveau
  • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.
  • Je hebt affiniteit met de kassenbouw.
  • Je beschikt over prettige communicatieve vaardigheden.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons aanbod:

We bieden je een afwisselende functie binnen een ervaren team. Er heerst een informele, prettige werksfeer, met een sterke hands-on mentaliteit. Naast een marktconform salaris zijn we ook graag bereid je intern verder op te leiden.

Solliciteren:

Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, t.a.v. naarFunctie:werkplaatsmedewerker
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olsthoorn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Werkplaatsmedewerker Olsthoorn 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures