Vacature Verkoopmedewerker Woonaccessoires/Sfeer

Verkoopmedewerker Woonaccessoires/Sfeer in s-Gravenzande

Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:30

Verkoopmedewerker Woonaccessoires/sfeer

Word deel van het team van De Carlton Tuincentrum in 's Gravenzande als Verkoopmedewerker Woonaccessoires/sfeer ! Ben jij een enthousiast en vriendelijk persoon met een passie voor woonaccessoires en sfeer? Dan is deze functie perfect voor jou! Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor het enthousiast adviseren en presenteren van onze wisselende collectie woonaccessoires. Je onderhoudt de aantrekkelijke presentaties en bent flexibel inzetbaar op andere afdelingen.

Dit ben jij:

Wij zoeken iemand met een opleiding op MBO-niveau, affiniteit met planten, bloemen en woondecoratie of gelijkwaardig. Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn belangrijk, evenals de capaciteit om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

Je werkt 20 uur per week en de weekenden zijn onderdeel van de arbeidstijd. Je ontvangt beloning en salariëring volgens de CAO retail non food waar tuincentra onder vallen.

Dit zijn wij:

De Carlton Tuincentrum is een familiebedrijf dat bekend staat om de fijne sfeer onder collega's en biedt ruimte voor eigen inzicht, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Bij ons in 's Gravenzande is groen 'not just a colour, it's a state of mind'. Wij bieden een afwisselende baan in een groene en creatieve omgeving.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV naar of kom langs!Functie:verkoopmedewerker woonaccessoires sfeer
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carlton Tuincentrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Verkoopmedewerker Woonaccessoires/Sfeer De Carlton Tuincentrum 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures