Vacature Vacaturen Trainer(s)

Vacaturen Trainer(s) in s-Gravenzande

Vacaturen trainer(s) Wedstrijdzwemmen

Zwemvereniging Westland uit het Westland is op zoek naar nieuwe enthousiaste trainers (M/V) voor de afdeling Wedstrijdzwemmen.

Vacature Aankomende Trainers;
ZV Westland zoekt nieuwe trainers!

Zwemvereniging Westland uit het Westland zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste trainers (M/V) voor de afdeling Wedstrijdzwemmen.

Momenteel bestaat de afdeling Wedstrijdzwemmen uit ongeveer 100 leden in de leeftijd variërend van 8 tot 45 jaar. Deze zwemmers komen uit in verschillende regionale en (inter-) nationale wedstrijden. In competitieverband komt ZV Westland uit in de landelijke B-klasse. Een aantal zwemmers plaatst zich jaarlijks voor diverse NK's, NJK's en Speedofinales.

ZV Westland is een zwemvereniging met ambitie, waarbij de breedtesport als basis dient. Doel van de komende jaren is promotie naar de A-klasse en doorontwikkeling van de zwemploeg. Gezien de huidige talenten binnen onze vereniging is deze doelstelling haalbaar.

Wat vragen wij:
De afdeling Wedstrijdzwemmen is op zoek naar een aantal enthousiaste trainers (M/V) voor de hele zwemgroep. ZV Westland zoekt trainers die minimaal 2 uur per week inzetbaar is en ook tijdens een aantal wedstrijden de coaching verzorgt. ZV Westland geeft de voorkeur aan trainers die het vak willen leren en eventueel zelf ook willen blijven zwemmen.

Wat bieden wij:
Een goede inwerk periode en interne opleiding waar in het begin je zij aan zij werkt met de huidige Technisch Manager en Coördinatoren. Deze zullen je volledig wegwijs maken in het beleid en de trainingen, jaarplanning en de kennis over de zwemmers tijdens deze periode. ZV Westland heeft in totaal 14 trainingsuren tot haar beschikking, waarvan 3 uren in de ochtend. Voor deze inzet wordt een onkostenvergoeding uitgekeerd. Wij beschikken over een enthousiast trainersteam, een goed gemotiveerde groep zwemmers en goede mogelijkheden om verder te groeien in het trainersvak. Een opleiding bij de KNZB behoort tot de mogelijkheden en wordt geheel vergoed door ZV Westland.Functie:vacature trainer
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZV Westland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Vacaturen Trainer(s) ZV Westland 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures