Vacature Traineeship Fire Safety Instructor

Traineeship Fire Safety Instructor in Maasvlakte Rotterdam

Ben jij sportief en hou je ervan om brandgevaar met een team onder controle te krijgen? Hou jij ervan om bezig te zijn met het creëren van een veilige omgeving? Dan is het volgende traineeship wat voor jou! Lees snel verder.

Functie omschrijving

Ben jij klaar voor een opwindende carrière als instructeur bij RelyOn Nutec Fire Academy? Als Instructeur Trainee bieden wij jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot een deskundige instructeur met een eigen specialisatie. In een dynamische en unieke trainingsomgeving op ons oefencentrum op de Maasvlakte zal je een jaar lang intensieve trainingen volgen en hands-on ervaring opdoen.

Het eerste jaar van je traineeship begint als een periode van ondersteuning en ontdekking. Je zult nauw samenwerken met ervaren instructeurs om de basisbeginselen van instructie en veiligheidsprocedures te begrijpen. Dit is de fase waarin je de kans krijgt om te leren of dit vak echt iets voor jou is. Je zult betrokken worden bij trainingsprogramma's en simulaties, waarbij je de gelegenheid hebt om te observeren, te assisteren en waardevolle praktische ervaring op te doen. Dit stelt je in staat om te ontdekken of het instructeurschap jouw passie is en waar jouw sterke punten liggen.

 

Functie-eisen

Wij hopen dat je jezelf voor een groot deel herkent in de volgende functiebenodigdheden, omdat ze van cruciaal belang zijn voor het succes en de impact die je zult hebben als instructeur bij RelyOn Nutec Fire Academy:

Enthousiasme en passie voor veiligheid: Een diepe toewijding aan veiligheid is de kern van wat we doen. We zoeken naar individuen die niet alleen begrijpen hoe belangrijk veiligheid is, maar die ook de passie en het enthousiasme hebben om anderen te inspireren en te motiveren om veiligheidsprotocollen en -praktijken serieus te nemen. Je bent de belichaming van veiligheid voor onze trainees en jouw passie is besmettelijk.

Bereidheid om ademlucht te dragen (wordt getest): Veiligheidstraining omvat vaak het werken in uitdagende omgevingen, inclusief situaties met beperkte luchtkwaliteit. We testen je bereidheid en vaardigheden om ademlucht te dragen, wat essentieel is voor de veiligheid van zowel de trainees als jezelf. Hiermee laten we zien dat we uiterste zorg besteden aan de gezondheid en veiligheid van ons team.

Interesse in VCA en EHBO-trainingen: Onze trainingsprogramma's omvatten vaak VCA-certificeringen en EHBO-trainingen. Het hebben van interesse en een basisbegrip van deze onderwerpen is een voordeel. Als instructeur ben je verantwoordelijk voor het effectief overbrengen van deze belangrijke kennis aan onze trainees, dus een achtergrond of affiniteit met deze onderwerpen is zeer waardevol.

Hands-on mentaliteit en proactieve instelling: In onze trainingsomgeving draait alles om praktische ervaring en real-life scenario's. We verwachten dat je een hands-on mentaliteit hebt en proactief problemen kunt oplossen. Je bent niet alleen een docent, maar ook een mentor en coach die trainees helpt bij het ontwikkelen van praktische vaardigheden en zelfvertrouwen in hun vakgebied.

Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden: Samenwerking is de sleutel tot succes bij RelyOn Nutec Fire Academy. Je werkt samen met andere instructeurs en teamleden om een veilige en effectieve training te garanderen. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om informatie duidelijk over te brengen, vragen te beantwoorden en feedback te geven en te ontvangen.

Flexibiliteit om verschillende taken op de werkvloer uit te voeren: De wereld van veiligheidstraining kan variëren van brandbestrijding tot reddingsoperaties en nog veel meer. We verwachten dat je flexibel bent en bereid bent om verschillende taken op de werkvloer uit te voeren, afhankelijk van de behoeften van onze trainees en programma's.

Organisatie

RelyOn Nutec is een internationaal toonaangevend bedrijf dat zich toelegt op het bevorderen van veiligheid in zowel menselijke als organisatorische contexten. Met ruim dertig trainingscentra over de hele wereld hebben we bijna 40 jaar ervaring in het trainen van professionals, met een bijzondere focus op bedrijfs- en overheidsbrandweer. Ons ultramoderne oefencentrum op de Maasvlakte stelt ons in staat om realistische trainingsomstandigheden te creëren en veiligheid naar een hoger niveau te tillen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Aan de start van je avontuur bij ons mag je rekenen op een aantrekkelijk beginsalaris van €2500, en als je al enige ervaring meebrengt, kun je zelfs opschuiven naar €3000. Maar dat is nog maar het begin...

Je wordt deel van ons team met een tweejarig traineeship dat wij volledig vergoeden. Het eerste jaar is een duik in het diepe van praktijkervaring en hands-on trainingen. Je leert door te doen, te beleven en te groeien.

In het tweede jaar krijg je de kans om jouw pad te kiezen, om jezelf te specialiseren. Ga je voor de intensiteit van brandbestrijding? Of waag je je aan offshore en scheepvaarttrainingen? Misschien voel je de roeping om de trainingen voor windmolenwerkers naar een hoger niveau te tillen. De keuze is aan jou, en de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Nog belangrijker, binnen ons wereldwijd erkende bedrijf, zal je niet alleen professioneel groeien, maar ook persoonlijk. Samen bouwen we aan jouw succesverhaal, waarin veiligheid, expertise en passie samenkomen. Welkom bij RelyOn Nutec Fire Academy, waar jouw toekomst brandt van belofte.

 

Cultuur

Bij RelyOn Nutec Fire Academy geloven we in teamwork, groei en persoonlijke ontwikkeling. We zijn een hechte gemeenschap van professionals die gepassioneerd zijn over het vergroten van de veiligheid voor individuen en organisaties wereldwijd. Onze cultuur wordt gekenmerkt door samenwerking, open communicatie en een sterke betrokkenheid bij het behalen van onze missie.

 Functie:manager adviesbureau public relations en marketing
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via c.koenen@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Traineeship Fire Safety Instructor Personato 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures