Vacature Timmerman Utiliteitsbouw

Timmerman Utiliteitsbouw in s-Gravenzande

Als Timmerman/vrouw Utiliteitsbouw bij Twins Bouw ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden op onze projecten. Je werkt aan de realisatie van hoogwaardige bouwwerken en hebt oog voor detail en kwaliteit. Je kunt bouwtekeningen lezen en zelfstandig aan de slag gaan. Jij zorgt voor een hoog niveau van vakmanschap en kwaliteit in het werk en werkt dagelijks nauw samen met collega's en andere vakmensen

Dit ga je doen:

 • Als timmerman/vrouw zorg je voor de laatste afrondingen van een project. De werkzaamheden kunnen bestaan uit: plafonds afwerken, aftimmeren en het plaatsen van binnenmuren en nog veel meer afbouw timmerwerk;
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden voldoen aan de vereiste normen en specificaties;
 • Veilig werken met gereedschap en materiaal op de bouwplaats;
 • Je draagt actief bij aan de veilige werkomgeving en het naleven van de geldende veiligheidsvoorschriften.

Praktische informatie

Voor deze vacature is een diploma geen vereiste. Wij zijn ervan overtuigd dat kennis en ervaring opgedaan in de bouwsector of kassenbouw, net zo waardevol zijn.

Leerbedrijf

Bezig met je diploma of wil je deze graag halen, omdat je misschien nog leerplichtig bent? Binnen de van Leent Groep hebben wij meerdere leermeesters in dient om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden als je er wel voor kiest om een diploma te halen. Via Van Leent Bouwbedrijf zijn wij verbonden aan www.stagemarkt.nl onder leerbedrijf ID 100095847 .

Wat bieden wij jou?

 • Fulltime dienstverband 40 uur;
 • Maandelijks een mooi salaris;
 • 25 vakantiedagen + 10 ATV dagen op basis van 40 uur (cao Metaalbewerkingsbedrijf);
 • Korting op ons eigen sportabonnement;
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf;
 • De meest uitdagende projecten.

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een kennismaking.
Dit kan op drie mogelijkheden:
E-mail:
App:
Tel.:

Twins Bouw, onderdeel van De Van Leent Groep is een toonaangevend bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige nieuw- en verbouw van utiliteitsgebouwen. Met een sterke focus op vakmanschap en klanttevredenheid hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd in de bouwsector. Onze projecten variëren van verwerkingsruimtes tot commerciële vastgoedontwikkelingen, en we streven er altijd naar om onze klanten te voorzien van uitmuntendheid in design en bouwkwaliteit.

CV en/of motivatiebrief is niet verplicht.Functie:timmerman utiliteitsbouw
Startdatum:27-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Twins Bouwbedrijf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Timmerman Utiliteitsbouw Twins Bouwbedrijf 27-04-2024

Bekijk ook andere vacatures