Vacature Supervisor

Supervisor in Hoek van Holland

Supervisor

Bom Group, gevestigd in Hoek van Holland, is een toonaangevend internationaal glastuinbouwbedrijf met projecten over de hele wereld. Met onze innovatieve en duurzame oplossingen dragen wij bij aan de voedselvoorziening van de toekomst. We zijn op zoek naar een gemotiveerde Supervisor om ons dynamische team te versterken.

Hoek van Holland Zuid-Holland

Kassenbouw Techniek

Logistiek / Transport Administratief / Financieel Planning

40 uur

MBO HBO

Wat ga je doen als Supervisor?

Als Supervisor ben je voornamelijk op de buitenlandse projecten aan het werk. Je zorgt ervoor, in overeenstemming met de Projectmanager, dat doelstellingen worden behaald en dat de werkzaamheden veilig, efficiënt en volgens de kwaliteitsnormen van Bom Group worden uitgevoerd. Je bewaakt de projectplanning, coördineert de logistieke transportbewegingen en je hebt veel communicatie met alle bij een project betrokken partijen en maakt rapportages van de projectvoortgang. Je zorgt ervoor dat afspraken met de opdrachtgever nagekomen kunnen worden en legt eventuele afwijkingen hierop vast (meer- en minderwerk).

Wat krijg je van ons?

 • Een gezellig en gepassioneerd team in een no-nonsense cultuur om samen hard mee te werken en hard mee te lachen;
 • Veel vrijheid om je taken op jouw manier aan te pakken en de beslissingen te nemen die jij nodig acht;
 • Een uitdagende functie met toekomstperspectief;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt welke wordt verhoogd volgens de verhogingen vanuit de CAO Metaal en Techniek;
 • Een pensioenregeling waarbij de werkgever ca. 2/3e van de premie betaald (volgens de CAO Metaal en Techniek);
 • 8% Vakantiegeld en 25 vrije dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Kilometervergoeding bij meer dan 10 km afstand tot kantoor van € 0,23 per kilometer;
 • De mogelijkheid om thuis te kunnen werken indien de thuissituatie daarom vraagt;
 • Dagelijks vers fruit en maandelijks een gezonde lunch met collega's;
 • Wekelijkse bootcampsessies bij de plaatselijke sportschool en georganiseerde strand- en boswandelingen;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en meerdere keren per jaar uitjes met het team, partner of het hele gezin.

Wie ben jij?

Wij zoeken een collega die van aanpakken houdt en gestructureerd werkt. Iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een gezellig team van collega's die altijd voor elkaar klaar staan. Je houdt van open, eerlijke en directe communicatie en bent bestand tegen de nodige druk. Je bent resultaatgericht en hebt een probleemoplossend vermogen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende rol binnen de glastuinbouw of een vergelijkbare sector. Een mbo- of hbo-opleiding is afgerond in een relevante richting. Ben je er van overtuigd dat je niet aan al deze 'eisen' kan voldoen, maar wel affiniteit hebt met de tuinbouwsector en jezelf wel aan het werk ziet gaan als Supervisor, schroom dan ook niet om ons te contacten.

Bij wat voor een soort bedrijf ga je werken?

Bom Group is één van de meest innovatieve kassenbouw constructie bedrijven in de moderne glastuinbouw met meer dan 50 jaar aan ervaring en een ruim portfolio met wereldwijde spreiding en gerealiseerde projecten in elke klimaatzone. Bom Group is opgericht in 1966 en heeft door de jaren heen tal van baanbrekende innovaties geïntroduceerd die huidig nog steeds als 'de standaard' worden gezien in onze sector. Bom Group heeft in-huis ontwerp en productie van kas, scherm- en verwarmingssystemen. Onze drie disciplines; kas, scherm- en verwarmingssystemen zijn door de jaren heen sterk met elkaar verweven wat ons een vooraanstaand turnkey partner maakt. Bom Group biedt kwaliteit, flexibiliteit, service en verbondenheid van begin tot aan het bittere eind.
Teamgeest, openheid, meedenken en inbreng hebben: het zijn allemaal zaken die in de bedrijfscultuur van ons bedrijf verankerd zijn. De organisatie is plat, de lijnen kort wat het mogelijk maakt snel te schakelen. De organisatie ontwikkelt zich als internationale projectorganisatie en heeft momenteel een team van 45 medewerkers. Je aanstaande collega's werken graag bij Bom Group vanwege het kwaliteitsniveau, de gerichtheid op vernieuwing, de leiding die zelf hard meewerkt en de slagkracht van het bedrijf.

Solliciteren?

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Reageer dan nu! Dit kan door je motivatie en cv te sturen naar of door te solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen? Bel ons dan op .

SupervisorFunctie:supervisor
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bom Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Supervisor Bom Group 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures