Vacature Senior werkvoorbereider/ inkoper

Senior werkvoorbereider/ inkoper in Stellendam

Op zoek naar een uitdagende baan binnen een sfeervol bedrijf? Lees dan vooral verder!

Een uitdagende, afwisselende en boeiende uitdaging binnen een snelgroeiende onderneming waarbij een familiesfeer heerst zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider/ calculator die het team van deze opdrachtgever kan komen versterken. 

De projecten zijn voornamelijk in regio Zuid-Holland, Zeeland en Brabant waarbij de bedrijvengroep werkzaam is in de disciplines infra, kabels- en leidingen en cultuurtechniek. Door de breedte van deze disciplines kom je met veel diverse projecten in aanraking en zijn de uiteindelijke doorgroeimogelijkheden enorm. 

Naast deze projecten en het gezellige team krijg je alle middelen benodigd om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren. Denk hierbij aan een Laptop, Iphone, etc. Functie:Werkvoorbereiding, Projectcoördinator
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Senior werkvoorbereider/ inkoper Eminent Groep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures