Vacature Psycholoog

Psycholoog in Brielle

Zou je graag willen werken in een informeel, leuk team in een prachtig Rijksmonument in het hart van historisch Brielle? Wil je echt de tijd hebben voor je cli├źnten in een praktijk waar je persoonlijke ontwikkeling centraal staat?

Solliciteer dan op onze vacature (ervaren) Basispsycholoog! En wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team ­čÖé

Wat krijg je als psycholoog bij Mentaalvrij?

1.

Een marktconform salaris inclusief pensioenregeling, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, 13e maand en de keuze om fulltime of parttime aan de slag te gaan

2.

De mogelijkheid om betaalde opleidingen en verdiepingscursussen te volgen binnen je vakgebied, en de mogelijkheid om een praktijkopleiding tot GZ psycholoog te volgen.

Myapril4

3.

Een fijne werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen en waar persoonlijke groei mogelijk is. Jouw idee├źn worden serieus worden meegenomen in het verbeteren van jouw ontwikkeling en van onze praktijk!

20944999

Wat ga je doen als psycholoog bij Mentaalvrij?

1.

Je behandelt in samenwerking met je collega - psychologen en de GZ - psycholoog de aangemelde cli├źnten in maximaal 4 cli├źntbijeenkomsten (in plaats van 8) op een dag

4703447

1.

Je hebt een Master (MSc) behaald in de klinische psychologie en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen het werkveld. Pluspunten zijn als je de opleiding CGT en/of EMDR hebt behaald

  • Je toekomstige werkplek

    In een prachtig Rijksmonument in hart van historisch Brielle (30 km onder Rotterdam)

Solliciteer dan direct!

Mail je CV + motivatiebrief naar en wie weet zien we je snel bij ons op de praktijk!Functie:psycholoog
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mentaalvrij-Mentorplus B.V.;Mentaalvrij via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Psycholoog Mentaalvrij-Mentorplus B.V.;Mentaalvrij 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures