Vacature Proces Operator Moerdijk 5 Ploegen

Proces Operator Moerdijk 5 Ploegen in Europoort Rotterdam

Procesoperator Moerdijk in de 5 Ploegen
Lever een bijdrage aan de wereldwijde hoogwaardige kwaliteit chemische processen als Procesoperator bij een van onze klanten op de Maasvlakte. Identificeer en verhelp operationele uitdagingen, voer preventief onderhoud uit en werk met toewijding in een dynamische productieomgeving. Solliciteer vandaag nog en word een waardevol lid van ons groeiende team.

Organisatieomschrijving:
Het is een internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kunststoffen, chemicaliën en raffinageproducten. Met een gevestigde reputatie in innovatie en duurzaamheid staat het bedrijf bekend als een vooraanstaande speler die bijdraagt aan diverse sectoren wereldwijd. Van essentiële polymeren tot geavanceerde chemische oplossingen blijft het bedrijf vooroplopen in het ontwikkelen van duurzame en hoogwaardige producten.

Functieomschrijving:
Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor een goed lopend productieproces om een optimale productie van onze hoogwaardige kwaliteitsproducten te kunnen garanderen. In een 5-ploegendienst bedien en bewaak je apparatuur, controleer je de kwaliteit van het product en het proces, en grijp je in waar nodig. Daarnaast verricht je onderhoud en los je storingen op aan apparatuur. Naast je reguliere werkzaamheden krijg je alle ruimte om bij te dragen aan verbeteringen. Als specialist weet jij tenslotte het best hoe we de producten zo efficiënt mogelijk kunnen fabriceren. Een belangrijke positie met mooie doorgroeimogelijkheden!"

Wat verwachten we van jou?
• MBO Procestechniek niveau 4, Vapro-C of vergelijkbaar.
• 0-5 jaar jaar ervaring in de procesindustrie;
• VCA VOL;
• In bezit van een heftruckcertificaat is een pre;
• Bereidheid om Brandmanschappen opleiding te volgen om als BMO op te treden;
• Nederlands en Engels vloeiend.

Wat bieden wij?
• Competitief salaris tussen €3.000,- en €4.000,-. exclusief ploegentoeslag
• Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
• Een dynamisch en inclusief team dat waarde hecht aan samenwerking en diversiteit.
• Deta-vast contract
• Ploegentoeslag conform de CAO

Functie:Proces Operator Moerdijk 5 Ploegen
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:0 – 0
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Talentmark via Rifky.Neyndorff@talentmark.com of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Proces Operator Moerdijk 5 Ploegen Talentmark 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures