Vacature Planner

Planner in s-Gravenzande

Español (España)Nederlands (nl NL)SchermNed

 • SchermNed

 • Español (España)Nederlands (nl NL)

Planner

Geplaatst op 31 mei 2024

Als planner bij SchermNed ben jij verantwoordelijk voor de volledige planning van onze projecten in scherminstallaties en insectengaas. Van grote orders inplannen tot de volledige serviceafdeling.

Wat doet een planner bij SchermNed?

De naam zegt het al: als planner ben je verantwoordelijk voor de ... planning! Als jouw collega's van de sales en werkvoorbereiding klaar zijn met de voorbereiding van de klus komen de puzzelstukken op jouw bureau. Het is jouw taak om nauw samen te werken met de uitvoerder hoe lang hij denkt nodig te hebben voor een klus en jij hebt contact met de klant om het project vervolgens in te plannen.

Maar geen zorgen, jouw taak houdt niet op bij projecten inplannen. Als planner ben jij ook verantwoordelijk voor onze serviceafdeling. Stel je voor: Een tuinder belt het kantoor op en geeft aan dat het scherminstallatie systeem niet in wil rollen, erg vervelend natuurlijk. Maar daar ben jij, hun held! Jij regelt dat er een reparatie bon wordt aangemaakt, alle materialen worden geregeld die de monteurs nodig hebben en als alles compleet is zorg je dat de monteurs langs gaan bij de tuinder. Naast een storing zorg je ook voor onderhoudscontracten inplannen. We willen namelijk zo veel mogelijk voorkomen dat er überhaupt storingen zijn aan een systeem.

Ben je klaar met jouw taken? Dan kan je altijd nog jouw collega van de werkvoorbereiding helpen, zodat het volgende project snel klaar is om ingepland te worden. Hoppaa!

Waar staat SchermNed voor?

De projecten zijn veelzijdig, van scherminstallaties voor de glastuinbouw tot speciale opdrachten voor tuincentra, dierentuin en kantoorgebouwen. Wij zorgen ervoor dat grote glaspartijen worden voorzien van onze installaties waardoor de klant het klimaat optimaal kan beheren. De projecten lopen van 10 tot 5000 hectare.

Visitekaartje van SchermNed

Met humor krijgen we veel gedaan. We werken hard, staan voor elkaar klaar, zijn proactief én weten wanneer we even een stap extra moeten zetten. Op vrijdagmiddag kletsen we nog even gezellig na in onze eigen pub. Daarna met een tevreden gevoel het weekend in!

SchermNed is al jaren een begrip in het Westland en omstreken. Het is in 1990 opgericht door Cock van der Voort, de vader van de huidige eigenaren Jack, Mark en Terry van der Voort. Nog steeds een familiebedrijf met een Westlandse cultuur.

Professionele materialen

Je werkt op de binnendienst waar je een goede werkplek hebt; minimaal met 2 schermen, sta-zit bureau en alles wat jij nodig hebt voor jouw functie. Extra wensen… wij geven er graag gehoor aan!

Wat bieden wij?

 • Een klein en hecht team waar werkplezier voorop staat
 • Bij ons tel je mee, jouw goede ideeën zijn altijd welkom
 • Afwisselend werk met mooie projecten
 • Goed (partner) pensioen
 • Regelmatig leuke uitjes en activiteiten
 • Gezellige vrijmibo in onze eigen unieke pub

En het salaris dan? Dat bespreken we graag met jou, want hoeveel ervaring heb je al? Ben je 26 of 55 jaar? Heb je veel ervaring of wil je alles nog leren en zit je vol ambitie? Wij zorgen dat we dit onderdeel passend krijgen bij jou!

Wat vragen wij?

 • Gevoel met glastuinbouw, oftewel 'passie voor het kassie'
 • MBO werk- en denkniveau is minimaal handig voor deze functie
 • Een paar jaar ervaring als werkvoorbereider of planner. Heel veel jaar ervaring mag zeker, maar is geen must. Wat je nog niet kunt, leren wij je graag!
 • Een doener, actief, meedenkend en bereid die extra stap te zetten.
 • Woonachtig in of rond het Westland

Bakkie doen?

Heb je interesse in deze functie bij een ondernemend en enthousiast familiebedrijf? Kom eens langs voor een bakkie om kennis te maken. Bel naar en vraag naar of mail jouw contactgegevens met CV en/of korte toelichting naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Functie:planner
Startdatum:04-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scherm Ned. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Planner Scherm Ned. 04-06-2024

Bekijk ook andere vacatures