Vacature Oproepkrachten

Oproepkrachten in Vierpolders

Globe Plant is trots op de mooie groente-, potplanten en snijbloemen die we het hele jaar door met gedreven collega's in Vierpolders en Brielle maken! Van het zaaien tot het afleveren van de planten bij de klant, alles doen we zelf. Dat maakt ons uniek. Durf jij het aan om met jouw enthousiasme mee te werken aan een kwalitatief hoogwaardige plant?

Wij zijn op zoek naar personen die op oproepbasis willen werken tijdens ons ent-seizoen. Dat is in de volgende maanden: Vanaf half februari t/m half april is er dagelijks ent-werk en vanaf eind oktober t/m december zijn er op oproepbasis ent-werkzaamheden.

Het is mogelijk om flexibele tijden te werken als je bijvoorbeeld schoolgaande kinderen hebt. Fijn als je 5 dagen per week kunt maar 4 dagen is ook bespreekbaar.

Je doet (voornamelijk) zittend werk. Verder is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken, vingervlugheid beheerst, flexibel bent en de woon-werk reisafstand niet verder is dan 10km.

Het is een ideale baan als je het wilt combineren met thuis zijn of in de zomer maanden vrijheid voor andere zaken.

Lijkt dit je iets? Reageer dan naar : mail of telefoonFunctie:oproepkracht
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Globe Plant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Oproepkrachten Globe Plant 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures