Vacature Notaris

Notaris in Naaldwijk

Franke notaris

Bij het notariskantoor van werken 17 kundige medewerkers met elk hun eigen expertise, en bovendien een sterke binding met het Westland. Notaris Franke is een geboren Westlander en tuinderszoon en zit vanaf 1983 in het vak, waarvan sinds 1997 als zelfstandig notaris.

Notaris Franke behandelt alle zaken die je bij een notariskantoor zou verwachten. Zo beschikt het kantoor over een registergoed-afdeling voor aan- of verkopen van een woning, bedrijfsruimte of tuinbouwbedrijf en voor het verzorgen van de hypotheekakte. Tevens beschikt het kantoor over een afdeling voor het ondernemingsrecht en een familiepraktijk.

 • Locatie Naaldwijk
 • Functie Kandidaat notaris
 • Opleidingsniveau WO notarieel recht
 • Dienstverband Fulltime
 1. Kandidaat notaris

Notariskantoor Franke is op zoek naar een enthousiaste kandidaat-notaris om ons team te versterken. Ben jij een beginnend of meer ervaren kandidaat-notaris en heb je passie voor het notariaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je werkt zelfstandig en in teamverband voor onze klanten die ondersteuning nodig hebben op alle rechtsgebieden (onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht). Je voert besprekingen en adviseert hen bij allerlei uiteenlopende vraagstukken. Je behandelt dossiers en je stelt zelfstandig notariële akten op. Je werkt nauw samen met de notaris en je collega's binnen ons kantoor. Onze korte lijnen zorgen voor snelle besluitvorming en een nauwe samenwerking met ervaren kandidaat-notarissen en de notaris geeft je de kans om te leren en te groeien.

Over ons kantoor

Notariskantoor Franke is een middelgroot notariskantoor met een rijke geschiedenis, ons protocol dateert namelijk van 1897. Wij zijn gevestigd in het Westland, hèt tuinbouwhart van Nederland. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons team bestaat uit één notaris, drie kandidaat-notarissen, één notarisklerk en dertien notarieel en/of ondersteunende medewerkers. Het team is divers van samenstelling, maar met een sterke gemene deler; we houden van ons vak, hebben hart voor onze klanten èn voor elkaar. Ons notariskantoor kenmerkt zich door de laagdrempeligheid voor onze klanten. Klantvriendelijkheid en service staan voor ons voorop.

Wat vragen wij?

Je hebt je studie notarieel recht afgerond. Daarnaast heb je sterke communicatieve vaardigheden, aandacht voor detail en het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en gevarieerde rol in een gerenommeerd notariskantoor met mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling;
 • Een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je vanzelfsprekend wordt gecoacht en begeleid door ervaren collega's;
 • Een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Vervolgopleidingen en/of cursussen zijn voor onze rekening.

Geïnteresseerd?

Spreek dit je aan en wil jij deel uitmaken van ons team?

Wij zijn benieuwd naar:

 • Jouw motivatie;
 • Jouw CV (Nederlandse versie).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Functie:notaris
Startdatum:19-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ontwikkelwijzer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Notaris Ontwikkelwijzer 19-05-2024

Bekijk ook andere vacatures