Vacature Nachtchauffeur (5 Nachten)

Nachtchauffeur (5 Nachten) in s-Gravenzande

Logo: Leen Middelburg Chrysanten

Wij zoeken jou!

Leef jij op in de nacht? Ben je graag onderweg met de vrachtwagen en vindt je het fijn om je handen uit de mouw te steken? Lees dan gauw verder want wij hebben een mooie vacature voor jou!

Met 2 vrachtwagens en een team van 4 chauffeurs transporteren wij dagelijks de bloemen en het plantmateriaal van A naar B. Wij vinden het belangrijk om open en informeel met elkaar om te gaan. We werken met een klein chauffeurs team waar hard gewerkt wordt, maar waar plezier ook belangrijk is.

Wat ga je doen? Als nachtchauffeur bij Leen Middelburg Chrysanten begint jouw werkweek op zondagavond om 18.30 uur. Je werkt 5 nachten en op vrijdagochtend begint jouw weekend.

Jij bent een belangrijke schakel in het logistieke proces. Tijdens je werk ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van onze bloemen naar diverse locaties in het Westland, Brabant, Aalsmeer en Rijnsburg. Je zorgt dat de bloemen geladen, gelost en afgeleverd worden.

Wat kun je van ons verwachten? Een 38-urige werkweek met een goed salaris conform CAO Glastuinbouw. Tevens krijg je een percentage nachttoeslag erbij en ontvang je een reiskostenvergoeding.

  • En… wie ben jij?
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezig van een CE rijbewijs en code 95
  • Je bent fysiek in staat om karren te verplaatsen
  • Je bent gemotiveerd, flexibel en werkt graag zelfstandig
  • Je werkt graag in de nacht (echt een pre!))

Zie jij het helemaal zitten om bij ons aan de slag te gaan en in onze mooie vrachtwagen te rijden?

Neem contact op met via of mail naarFunctie:nachtchauffeur 5 nacht
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leen Middelburg Chrysanten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Nachtchauffeur (5 Nachten) Leen Middelburg Chrysanten 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures