Vacature Machinist midi graafmachine

Machinist midi graafmachine in Stellendam

Op zoek naar een leuke werkgever, met interessante infra-projecten waarbij jouw expertise op de (mini) graafmachine kan worden ingezet? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in omgeving Stellendam zijn wij op zoek naar machinisten voor een graafmachine. De projecten zijn enorm wisselend, van simpel grondverzet voor groen projecten tot de meer complexe graafwerken voor infra projecten. 

Samen met een of meerdere grondwerkers ga je aan de slag voor civieltechnische projecten en sta je onder leiding van een uitvoerder. Ook zal je zo af en toe wat metingen moeten verrichten om de graafwerkzaamheden tot een mooi einde te brengen. Functie:Graafmachine, Graafmachine operator
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Machinist midi graafmachine Eminent Groep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures