Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Europoort Rotterdam

Logistieke toppers opgelet! Heb jij je VAPRO en wil je die goed benutten bij een duurzaam bedrijf? Hier kan je aan de slag als logistiek medewerker in ploegendiensten (15% toeslag $$$) en dat voor een salaris tot wel € 2800,- per maand! Vind jij het belangrijk om te werken voor een bedrijf met een missie? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tot wel € 2800,- (excl. ploegentoeslag)!
 • Direct een jaarcontract!
 • Centraal in de Europoort; eigen parkeerplek!
 • Ploegen van 06.00-14.30 en 14.00-22.30!
 • Duurzaam, internationaal bedrijf!
 • Gratis verder ontwikkelen in het vak!
Wie ben jij

Jij kan goed overweg met grote machines, want in deze functie ben jij voornamelijk bezig met een grote kraan! Jij hebt al ervaring opgedaan in de logistiek en bent op zoek naar een vervolgstap. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • Jij beschikt over een VAPRO A;
 • Jij beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal;'
 • Je beschikt over eigen vervoer.
Wat ga je doen

Als logistiek medewerker zorg jij dat alle inkomende goederen op de juiste plek terecht komen! Met de kraan zorg jij dat de goederen op de band worden geplaatst. Zo worden ze doorgestuurd naar de productieruimte voor bewerking. Jij bent dus heel belangrijk voor de eerste stap in het proces! Je doet voornamelijk zittend werk, in de kraan. Je moet wel precies te werk gaan, anders beland het product niet op de band!

Waar ga je werken

Je komt te werken in een bedrijf die mais verwerkt naar drie verschillende stoffen; bio-ethanol, vee voeder en CO2. Super tof dus! Het is een groot, internationaal bedrijf die te maken heeft met de grootste spelers in de markt. Jij wordt daar dus een belangrijk onderdeel van als logistiek medewerker.

Je komt te werken in een ploeg van 5 andere collega's. Hard werken moet gebeuren, maar er is genoeg ruimte voor een babbeltje in de pauzes. Je doet voornamelijk zelfstandig werk, omdat je de hele dag de kraan aan het besturen bent!

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer nu en wie weet maak je binnenkort deel uit van dit gave team!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Logistiek medewerker, Logistiek Medewerker
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via rotterdamzuid@tempo-team.nl of 06 51 85 19 27. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Westvoorne
 2. Logistiek Medewerker Tempo-Team 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures