Vacature Laboratory Coördinator

Laboratory Coördinator in Europoort Rotterdam

Als laboratorium supervisor ben jij in brede zin verantwoordelijk voor alle zaken die met de dagelijkse werkzaamheden van het laboratorium te maken hebben. Je bent de rechterhand van de lab manager waarbij je leiding geeft aan een team van analisten en ze, waar nodig, ondersteunt met de analyses. Op dit laboratorium werken ze met een breed pallet aan verschillende analytische (o.a. HPLC, GC, ICP, AAS, XRF) en nat-chemische technieken (o.a. titraties, UV-VIS, pH) om de binnenkomende samples van klanten te analyseren.

In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe methodes en zal je nieuwe medewerkers inwerken. Daarnaast schakel je met andere afdelingen zoals customer support om zo nodig in te spelen op de wensen van klanten en continu te sturen op het verbeteren van de dienstverlening. In afwezigheid van de lab manager neem jij ook zijn/haar taken over.

Kortom een uitdagende functie met veel verschillende taken!Functie:Laboratory Coördinator
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Laboratory Coördinator Science at Work Staffing BV 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures