Vacature Junior Product Innovation Engineer

Junior Product Innovation Engineer in s-Gravenzande

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

BOAL Systems · 's-Gravenzande

Junior Product Innovation Engineer: De Toekomst Vormgeven met Slimme Innovaties

Solliciteer hier

We reageren meestal binnen een week

Jouw Missie:

Als Junior Product Innovation Engineer ben jij de drijvende kracht achter de implementatie van baanbrekende innovaties in kasdek- en gevelsystemen. Je ontwerpt slimme 3D-modellen, maakt gedetailleerde productietekeningen, bouwhandleidingen en ontwikkelt hulpmiddelen voor productie en kwaliteitscontrole. Jij zorgt ervoor dat onze producten van de tekentafel tot in de praktijk feilloos werken.

Jouw Rol:

 • Innovatie en Ontwikkeling: Vertaal marktinzichten naar innovatieve ontwerpen voor kasdeksystemen. Analyseer data, signaleer verbeterpunten, en adviseer stakeholders.
 • Projectmanagement: Werk samen in het Product Innovatie team aan meerdere projecten, coördineer en evalueer de voortgang.
 • Implementatie en Documentatie: Vertaal technische specificaties naar uitrolplannen, stel handleidingen op en onderhoud deze.
 • Klachtafhandeling en Advies: Registreer en los technische klachten op en adviseer interne stakeholders.

Kernverantwoordelijkheden:

 • Ontwikkel 3D-onderdelen en samenstellingen.
 • Werk productie- en controlehulpmiddelen uit.
 • Zet testopstellingen op en voer testen uit.
 • Onderhoud bouwhandleidingen en het productportfolio.

Zelfstandigheid en Samenwerking:

 • Neem initiatief voor productverbeteringen.
 • Organiseer zelfstandig je werkzaamheden en werk samen met interne en externe stakeholders.

Opleiding en Ervaring:

 • HBO-diploma in een technische richting, bij voorkeur Werktuigbouwkunde.
 • Ervaring in 3D-modelleren (bij voorkeur Solidworks) en kennis van MS Office.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Werken bij BOAL Systems is werken bij een innovatief bedrijf met oog voor de mens, korte communicatielijnen en een goede naam en positie in de wereldwijde markt. Je komt in een dynamische omgeving terecht, met enthousiaste vakmensen en er is alle ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

Wat je verder nog mag verwachten

 • Goede werksfeer en leuke collega's;
 • Geniet van marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals lease a bike en de mogelijkheid tot een collectieve ziektezorg verzekering;
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen bij een fulltime dienstverband;
 • BOAL heeft diverse doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden binnen zowel BOAL Systems als binnen de BOAL Group;
 • Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • De CAO Metaal en techniek is van toepassing, wat betekent dat je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen hebt op jaarbasis;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Een collectieve zorgverzekering, WIA-verzekering en ongevallenverzekering;
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer

BOAL gelooft erin dat het belangrijk is dat iedereen wordt gewaardeerd, gerespecteerd, en zichzelf mag zijn. Verschil verrijkt! Alleen als er ruimte is voor elkaars verschillen kan iedereen een unieke bijdrage leveren. Wij nodigen alle gekwalificeerde kandidaten uit om bij ons te solliciteren, ongeacht je achtergrond. We zijn ervan overtuigd dat het samenbrengen van verschillende perspectieven ons sterker maakt en ons in staat stelt om onze doelen te bereiken.

BOAL, Building & Growing together.

Denk jij dat je het in je hebt om deze functie met succes in te vullen, wacht dan niet langer en druk op "solliciteer hier". Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met via: of via .


BOAL biedt kassenbouwers een uitgebreid portfolio van modulaire systemen en oplossingen van hightech bedekte teelt. Het varieert van complete aluminium kasconstructies met geïntegreerd insectengaas tot geïsoleerde opslagruimtes, klimaatschermsystemen of losse kasonderdelen.

BOAL stemt zijn modulaire systemen af op de eisen van specifieke projecten en levert deze als een kant-en-klaar pakket direct op de bouwplaats. BOAL heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn eigen geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is en een bewezen belangrijke onderscheidende factor, vooral in de huidige omgeving van een tekort aan basismaterialen.

Na langdurige samenwerkingsverbanden met regionale en wereldwijde kassenbouwers heeft BOAL meer dan 8.000 hectare kassen geleverd in meer dan 50 landen. De systemen van BOAL dragen aanzienlijk bij aan het voeden van een snelgroeiende wereldbevolking en minimaliseren tegelijkertijd het gebruik van hulpbronnen.

BOAL stemt zijn modulaire systemen af op de eisen van specifieke projecten en levert deze als een kant-en-klaar pakket direct op de bouwplaats. BOAL heeft een unieke positie in de waardeketen met zijn eigen geëxtrudeerd aluminium, dat 100% recyclebaar is en een bewezen belangrijke onderscheidende factor, vooral in de huidige omgeving van een tekort aan basismaterialen.


Opgericht in 1970

Collega's 550

Omzet 265 M+

Solliciteer hier

BOAL Systems · 's-Gravenzande

Junior Product Innovation Engineer: De Toekomst Vormgeven met Slimme Innovaties

CarrièresiteFunctie:product innovation engineer
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BOAL Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Junior Product Innovation Engineer BOAL Group 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures