Vacature Inkoopmedewerker/ Planner

Inkoopmedewerker/ Planner in s-Gravenzande

Inkoopmedewerker/ Planner

Vind jij het daarnaast leuk om je bezig te houden met logistieke, administratieve en inkoopwerkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

s-Gravenzande Zuid-Holland

Tuinbouw Sierteelt

Commercieel, Inkoop / Verkoop

32 - 40 uur 40 uur

HBO

Wat ga je doen als Inkoopmedewerker/ Planner?

Als Inkoopmedewerker speel je een belangrijke rol in het waarborgen van een efficiënte bedrijfsvoering en het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan klanten. Door het zorgvuldig uitvoeren van je taken draag je bij aan een soepele workflow en een georganiseerde productie omgeving.

Je begint je dag met het controleren van termijnorders. Dit omvat het controleren van de binnengekomen goederen en zorgen dat alle benodigde materialen voor de orders aanwezig zijn op de juiste locatie, zoals potten, keramiek, etiketten en andere toebehoren. Je controleert zorgvuldig of alles aanwezig is, zodat de orders soepel kunnen worden verwerkt. Daarna ga je aan de slag met voorraadbeheer in ons systeem, waarbij je overzicht houdt van de voorraad keramiek en andere materialen in het hele bedrijf. Je zorgt ervoor dat de voorraadniveaus op peil blijven en signaleert tijdig wanneer er bestellingen moeten worden geplaatst bij leveranciers.

Een belangrijke taak van jou is het aanvragen van offertes bij de diverse leveranciers. In overleg met de Teamleider Inkoop vraag je offertes aan voor benodigde materialen en producten. Na goedkeuring van de teamleider plaats je bestellingen bij de gekozen leveranciers, waarbij je rekening houdt met de prijs, kwaliteit en de levertijd.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ruimteplanning van de drie locaties van ons. Je gebruikt Excel om de beschikbare ruimte in de kassen te beheren en te plannen. Hierbij houdt je rekening met de benodigde ruimte voor nieuwe rassen en andere gewassen. Je zorgt ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt en dat er voldoende ruimte is voor groei en ontwikkeling van de planten. Je ondersteunt de teamleider bij het afroepen van knollen bollen.

Je bent de vraagbaak voor zowel verkoop als productie voor het voorraadbeheer van de diverse hardware.

Kortom, een boeiende en veelzijdige functie binnen ons groeiende bedrijf. Kom jij ons team versterken?

Hard werken loont!

Als het van beide kanten klikt, krijg je bij aanvang een jaarcontract aangeboden. Buiten leuke collega's en een goede werksfeer staat er ook een salaris tegenover tussen de € 2.500,- en € 3300,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en kunde. Wij vallen onder de glastuinbouw cao, wat naast een mooi salaris inhoudt dat je 8,33% vakantiegeld en 25,5 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband krijgt. Verder ontvang je een goede pensioenregeling (BPL).

Ook is er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en/of een opleiding om je kennis up-to-date te houden. Binnen ons bedrijf is er oog voor de mens. Iedereen is gelijk en je doet het samen. Jaarlijks worden er meerdere bedrijfsuitjes georganiseerd.

Dit ben jij:

  • Je hebt ervaring in de sierteeltsector en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht, stressbestendig en proactief.

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gevestigd in 's-Gravenzande, gespecialiseerd in het kweken en leveren van hoogwaardige potplanten met een breed scala aan producten. Met zorgvuldig geselecteerde rassen en strenge kwaliteitscontroles zorgen wij ervoor dat hun producten voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen van klanten. Wij zijn een organisatie dat zich kenmerkt door een open cultuur, korte communicatielijnen en energieke, enthousiaste en resultaatgerichte medewerkers. Er werken 32 vaste medewerkers, 100 uitzendkrachten en in het hoogseizoen nog 200 seizoenmedewerkers.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met je in contact. Je kunt solliciteren middels onderstaande sollicitatie button of door middel van het toesturen van je cv en motivatie naar . Je kunt ons bellen op . Tot snel!

Versturen

Inkoopmedewerker/ Planner

Hi There!Functie:inkoopmedewerker/ planner
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Rekroet Werving & Selectie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Inkoopmedewerker/ Planner Rekroet Werving & Selectie 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures