Vacature Grondwerker

Grondwerker in Maasdijk

nieuwe uitdaging?


#Materieelbeheerder (parttime)

Zin in een nieuwe klus?

Bij een bedrijf als het onze draait alles om goed materieel. Dat vraagt onderhoud, regelmatige keuringen en reparaties. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die niet bang is zijn handen vuil te maken. Je bent blij als je kunt sleutelen, denkt in oplossingen en bent trots als ons machinepark erbij staat om door een ringetje te halen, zodat onze machinisten goed en veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Vind je het leuk om mee te denken bij investeringen van nieuw materieel, dan ben je bij ons van harte welkom.


Wat zoeken wij?

Een echte allrounder met affiniteit met grondverzetmaterieel. Geen machine is bij ons hetzelfde. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig. Je houdt je eigen administratie en magazijn bij. In samenspraak met onze uitvoerders en machinisten worden de werkzaamheden adequaat opgepakt. Storingen hebben jouw prioriteit. Komen we er zelf niet uit? Dan ben jij de schakel tussen de dealermonteur en Van Daalen.
We denken aan iemand die beschikt over:

  • werkervaring op het gebied van grondverzetmaterieel en voertuigen;
  • een afspraak-is-afspraak mentaliteit;
  • oplossingsgerichtheid;
  • nauwkeurigheid;

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer! Daarbij zijn ZZP-ers ook van harte welkom om te reageren om deze vacature. Wij bieden jou een prachtige werkplek, die door jou naar wens verder ingericht kan worden. En natuurlijk goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Bel of mail

# GRONDWERKER


Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het uitvoeren van onze projecten. Deze zijn voornamelijk gericht op de tuinbouw-sector. Van leidingwerk, straatwerk tot werkzaamheden aan waterbassins... Het kan allemaal tot het takenpakket behoren. Heb je ervaring? Werk je graag zelfstandig en beschik je ook nog eens over een gezonde dosis humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!Functie:grondwerker
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Daalen GWW via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Grondwerker Van Daalen GWW 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures