Vacature Gemotiveerde Vakmensen

Gemotiveerde Vakmensen in s-Gravenzande

GST is continu op zoek naar gemotiveerde vakmensen! Je kunt ons altijd een open sollicitatiebrief met CV sturen naar . We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stages
Ben je als student op zoek naar een veelzijdige stage of afstudeeropdracht? Dan is een stage bij GST misschien iets voor jou. Regelmatig bieden we stageplaatsen aan binnen elk van onze vakgebieden. Stagiairs kunnen rekenen op een leerzame stage, een stagevergoeding en goede persoonlijke begeleiding. Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd? Stuur dan je sollicitatiebrief naar

Erkend leerbedrijf
GST is een erkend leerbedrijf. Wij bieden leerlingen een veelzijdige leerwerkplek zodat zij kennis kunnen maken met het werken in de installatietechniek. Tijdens de leerperiode geven wij de leerlingen de juiste begeleiding en brengen ze de kneepjes van het vak bij. Zo zorgen we ervoor dat er ook in de toekomst genoeg goed opgeleide vakmensen klaarstaan om in deze branche aan de slag te gaan. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via of stuur je email naar


Privacybeleid Nobelstraat 18 2693 BC 's-Gravenzande tel: e-mail: Proudly powered by WordPressFunctie:vakmensen
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GST Elektrotechniek & Verwarming via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Gemotiveerde Vakmensen GST Elektrotechniek & Verwarming 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures