Vacature Gastvrouwen/ Heren

Gastvrouwen/ Heren in Brielle

Suppoosten, gastvrouwen/ heren, baakwachter

Brielle is een groene gemeente op het Zuid-Hollandse eiland Voorne met ruim 17.000 inwoners in een eeuwenoude vestingstad en de woonkernen Zwartewaal en Vierpolders. Vanaf 2023 vormen de gemeenten Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne samen de nieuwe gemeente 'Voorne aan Zee'. We werken hard aan het opzetten van deze nieuwe organisatie. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring.

Het museum heeft de volgende openstaande vacatures:


Suppoosten en gastvrouwen/ heren
Op zoek naar een leuk team en een bijzondere werkplek op één van onze museumlocaties? Het museum is op zoek naar suppoosten voor de locatie aan de Markt 1 (Historisch Museum Den Briel) en gastvrouwen/ heren voor het Visserijmuseum Zwartewaal.

Baakwachter vuurtoren De Stenen Baak
Het museum zoekt een vrijwillig baakwachter voor vuurtoren De Stenen Baak te Oostvoorne. Meer informatie over de Stenen Baak vindt u hier .

Heb je interesse voor (één van) deze vrijwillige functies? Stuur een berichtje naar en geef aan naar welke functie waar je belangstelling uitgaat. We nemen dan contact met je op.Functie:gastvrouwen/heren
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Brielse Maasmond via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Gastvrouwen/ Heren De Brielse Maasmond 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures