Vacature Fulfilment Assistent

Fulfilment Assistent in Vierpolders

Fulfilment Assistent

Ben jij 16 jaar of ouder en word jij enthousiast van flexibel werken, een gezellig en open team, muziek tijdens het inpakken van duurzame kerstpakketten en ben jij een echte teamwerker? Wil jij knetterhard werken om samen met ons de kerstdrukte te verwerken? Dan zoeken we jou!

We maken duurzame cadeauboxen voor bedrijven. En jij pakt ze in. Samen! Biertjes, chippies, nootjes. Shampoobars, tandpasta tablets en heerlijke zeepjes. Alles is 100% plasticvrij, plantaardig en lekker puur! We sturen ze naar collega's thuis voor bij dat leuke online event en we schrijven er een persoonlijk kaartje bij. Of naar die zoon die eindexamen heeft gedaan of de tante die zo lief was op te passen. Zin om daarbij te helpen? Ben je het type om handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar vrolijke en enthousiaste Fulfilment Assistenten die samen met ons het verhaal van ZustainaBox verder gaan vertellen. Collega's die secuur te werk kunnen gaan, creatief zijn en het heerlijk vinden om tussen de duurzame producten te staan. Hoe meer werknemers een duurzaam cadeau krijgen, hoe meer impact we maken. Zo simpel is het. En daar hebben we jou bij nodig.

Wat ga je doen?

Je gaat bij ons mee bouwen aan het succes van ZustainaBox. Je start in ons jonge en enthousiaste team dat werkt vanuit Vierpolders en Oostvoorne. De komende periode zullen we bij ZustainaBox duizenden kerstpakketten inpakken om anderen te inspireren duurzamere keuzes te maken. Jij versterkt ons team door aan de inpaktafel deze pakketten in te pakken. Je zult grote bestellingen verwerken met een team aan de inpaktafel, maar je zult je ook bezig houden met de dagelijkse bestellingen die we binnenkrijgen. Een hele uitdaging om al deze pakketten zorgvuldig, secuur en netjes in te pakken zonder een product te vergeten. Ook ga je je bezig houden met de producten die binnenkomen en gesorteerd moeten worden in ons magazijn.

ZustainaBox is een B Corp en Social Enterprise. We maken duurzame cadeauboxen voor bedrijven die graag groen geven. Wij zijn de box met een missie. Zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om vaker te kiezen voor duurzaam. Dat doen we door het mooiste eco cadeau te maken. Elke box vertelt een verhaal. En bij elke box zit een jaar lang duurzame inspiratie via een lidmaatschap van de ZustainaClub.

- , founder

Ons hoogseizoen is van oktober tot maart. Ons kantoor en tegelijkertijd magazijn bevindt zich nu nog op het bedrijventerrein van Vierpolders. Volgend jaar zomer verhuizen we richting de randstad. Op kantoor werken we met een vast team van 5. In het hoogseizoen, tijdens onze drukke (kerst) periodes vanaf oktober, werken we vanaf meerdere locaties. Ook ons kantoor vult zich dan met al onze oproepkrachten (zo'n 20) die er samen alles aan doen om de duizenden eindejaarsgeschenken de deur uit te sturen. Een gezellige, maar hectische boel dus.

We zijn een hecht team en houden naast hard werken ook van socializen en gezelligheid. We vinden het belangrijk om samen te lunchen en elke dag onze stappenteller aan te zetten. Een dagelijkse wandeling in de natuur hoort daarbij.

We starten samen met de weekly kick-off, hierin bespreken we onze planning voor de week, nieuwe ideeën en de voortgang van projecten. Aan het einde van de week evalueren we deze onder het genot van een borrel.

Wat bieden wij?

  • een kans om mee te bouwen aan ons jonge team
  • een flexibele werkplek
  • gezellige, jonge en enthousiaste collega's
  • veel vrijheid en ruimte voor initiatief

Wie ben jij?

  • een enthousiast persoon vanaf 16 jaar
  • je bent vanaf 8 uur per week beschikbaar
  • je bent secuur, ondernemend, creatief en vrolijk
  • je bent een harde werker en je wordt blij van duurzame producten

Ben je enthousiast geworden?

Wij dagen je uit! Solliciteer op deze functie en overtuig ons dat jij onze nieuwe collega bent. Stuur ons als reactie jouw motivatie en een CV naar .

Bel/app/mail met , onze founder. Je kan haar bereiken op of mailen viaFunctie:fulfilment assistent
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZustainaBox via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. Fulfilment Assistent ZustainaBox 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures