Vacature ENG-Production Leader

ENG-Production Leader in Middelharnis

NL-Productieleider (fulltime)

*For the English version, see below*

Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een technische omgeving? Dit is een mooie kans voor een Productieleider!

Wat ga je doen?

Als productieleider bij Thermoheat zorg je voor een effectieve, veilige maar bovenal prettige werkomgeving. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces op onze mallen- , confectie- en productie afdeling op onze locatie in Middelharnis. Om het productieproces in goede banen te kunnen leiden maak je wekelijks een productieplanning en stel je deze (indien nodig) bij om de levertijden en kwaliteitsdoelstellingen te behalen. Je staat in nauw contact met Projectmanagers en houdt hen op de hoogte over de voortgang van diverse projecten. In deze rol geef je leiding aan een groep (internationale) medewerkers.

Wat breng je mee?

Om jouw taken goed uit te kunnen voeren, is het van belang dat je affiniteit hebt met techniek en in staat bent om technische tekeningen te lezen. Tevens kun je met een kritische blik naar de werkvoorbereiding kijken en kun je eventuele afwijkingen vroegtijdig signaleren. Met jouw technische kennis kun je de productiemedewerkers ondersteunen en eventuele vragen beantwoorden. Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en durft medewerkers hier op aan te spreken. Maar misschien wel het meest belangrijke: je bent een enthousiaste en betrouwbare medewerker die bijdraagt aan een goede werksfeer en graag de komende jaren ons team wil komen versterken.

Verder verwachten we dat je beschikt over de volgende competenties:

 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie in een technische omgeving;
 • Je hebt ervaring met het leiddinggeven;
 • Je kunt goed overweg met computers en de Office365 programma's ( is een pré);
 • Je bent in staat om een productieplanning te maken en hier op te sturen;
 • Je bent resultaat en kwaliteitsbewust;
 • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen;
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL diploma of je bent bereid deze te behalen;
 • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (is een pré) en bij voorkeur Portugese taal;

Wie zijn wij?

Thermoheat is een internationale organisatie, die zich richt op het ontwerpen, leveren en installeren van materialen voor het hittebestendig maken van installaties in diverse primaire industrieën en sectoren zoals de petrochemie, chemische industrie, energiecentrales, metaalindustrie en offshore.

Thermoheat biedt een scala aan producten en diensten waarmee zij haar klanten bedient in deze nichemarkt. Met meer dan 40 jaar ervaring is Thermoheat een gewaardeerd partner op dit gebied in binnen- en buitenland. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en verwachten dat ook jij dat ziet als de hoogste prioriteit.

Wat bieden wij jou?

Daar staat natuurlijk wat tegenover! Binnen Thermoheat waarderen wij initiatief en pro-activiteit waarbij je binnen de organisatie de ruimte krijgt om met ons mee te denken. Wij bevinden ons in een zeer dynamische, internationale omgeving met veel mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Een uitstekend marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, kennis en leeftijd;
 • 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een goed pensioenplan;
 • De mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering;
 • Korting op jouw sportschoolabonnement;
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Diverse groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?

Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten. Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar of klik op de 'Solliciteer'-button, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

ENG-Production leader (fulltime)

Are you looking for a varied and challenging role in a technical environment? This is a great opportunity for a Production Leader!Functie:eng-production leader
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Thermoheat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. ENG-Production Leader Thermoheat 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures