Vacature Directeur-bestuurder

Directeur-bestuurder in Hellevoetsluis

Logo NVGP

Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie

Prikbordbericht

19 april 2024

In de visie van Stichting 1nP staat de (hulpverlenende) relatie tussen cliënt en zorgprofessional in alles centraal. 1nP biedt hoogwaardige psychische of psychiatrische behandeling, waarbij de zorgprofessional als deskundige de cliënt behandelt voor diens concrete, individuele hulpvraag. Stichting 1nP zorgt voor een naadloze overgang van 'zelfzorg' en 'zelfmonitoring' naar 'samenzorg' en weer terug. De herstelgerichte zorg voor de cliënten wordt ondersteund via een goed doordacht palet aan eigentijdse en digitale middelen. Deze persoonlijke, intuïtieve en sensibele benadering, zoals die uitgedragen wordt in de cliënt- zorgprofessional relatie, wordt geïntegreerd in alle overige bedrijfsonderdelen van Stichting 1nP. Stichting 1nP bestaat uit meer dan 600 aangesloten zelfstandige zorgprofessionals. De interne organisatie bestaat uit een zestal teams. Stichting 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep.

Voor Stichting 1nP zoekt Suur Ten Oever een directeur-bestuurder met ervaring op directie- of bestuursniveau in een zorginstelling bijvoorbeeld als directeur behandelzaken en bij voorkeur (in het verleden) ervaring als zelfstandig gevestigde zorgverlener en/of zorgverlener in de ambulante zorg. Tevens is een achtergrond als psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut of als verpleegkundig specialist een vereiste. Je hebt een duidelijke visie op de (toekomstige) ontwikkelingen van de (ambulante) ggz, tevens affiniteit met wetenschappelijke ontwikkelingen en onderwijs in het vakgebied en ervaring en affiniteit met digitale ontwikkelingen.

Wil je meer weten over deze vacature?

ContactFunctie:directeur-bestuurder
Startdatum:21-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NVGP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Directeur-bestuurder NVGP 21-04-2024

Bekijk ook andere vacatures