Vacature Complexbeveiliger

Complexbeveiliger in Spijkenisse

De mensen achter DJI

 • DJI organisatie
 • Maak kennis

Daar houd jij je mee bezig als complexbeveiliger bij de Justitiële Jeugdinrichting in Spijkenisse. Jongeren worden in deze inrichting geplaatst op basis van bijvoorbeeld voorlopige hechtenis of jeugddetentie. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van maatschappelijk aanvaardbaar gedrag. Als complexbeveiliger lever je daar een positieve bijdrage aan.

Standplaats: Spijkenisse Aantal uur: 28 - 36 Maandsalaris: € 2.421 - € 2.945 Vakgebied: Beveiliging Opleiding: MBO / MBO - 2 Reageren voor: 01-07-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Daar houd jij je mee bezig als complexbeveiliger bij de Justitiële Jeugdinrichting in Spijkenisse. Jongeren worden in deze inrichting geplaatst op basis van bijvoorbeeld voorlopige hechtenis of jeugddetentie. Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van maatschappelijk aanvaardbaar gedrag. Als complexbeveiliger lever je daar een positieve bijdrage aan.

Standplaats: Spijkenisse Aantal uur: 28 - 36 Maandsalaris: € 2.421 - € 2.945 Vakgebied: Beveiliging Opleiding: MBO / MBO - 2 Reageren voor: 01-07-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd


 • Werk met mensen met veel verschillende achtergronden.
 • Werk je op onregelmatige tijden? Dan kan je rekenen op extra salaris. Dit kan oplopen tot € 750,- (bruto) per maand.
 • Voortdurend switchen tussen de verschillende taken die bij het beveiligingsvak horen.
 • Wekelijks tijd en ruimte om te sporten.
 • Een zesweekse interne opleiding in de inwerkperiode.
 • Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld senior complexbeveiliger of penitentiair inrichtingswerker.

Je komt terecht in het team Veiligheid dat bestaat uit iets meer dan 40 collega's. Je werkt nauw samen met onze pedagogisch medewerkers en de collega's van de aanwezige onderwijsinstelling. Samen ben je één team en zorg je voor de veiligheid van het personeel, bezoekers en de jongeren.
In jouw rol als complexbeveiliger ben je allereerst verantwoordelijk voor het bewaken van de veiligheid binnen de Justitiële Jeugdinrichting. Ook zorg je voor de begeleiding intern van de jongeren en de bezoekers. Tenslotte draag je bij aan een positief pedagogisch werk- en leefklimaat binnen de inrichting en bied je ondersteuning aan het primaire proces.
Want na jouw inwerkperiode van 4 weken word je gedurende 2 weken nog begeleid door jouw buddy. Als complexbeveiliger werk je op feestdagen, in het weekend en 's nachts. Verder kun je deelnemen aan fysieke weerbaarheidstrainingen en kun je de IBT (intern bijstandsteam) opleiding volgen. En wil je jouw conditie op pijl houden? Dan kun je binnen onze inrichting sporten.

VRAGEN OVER DEZE FUNCTIE?

De heer M. Bolier, teamleider Beveiliging

Shared Service Center DJI, Werving & Selectie 08807-54321

 • Je bent representatief en legt op gepaste wijze contact met bijvoorbeeld bezoekers.
 • Je treedt handelend op bij alarmeringen en crisissituaties zoals suïcide, ontvluchting, onttrekking of gijzeling.
 • Je kunt goed samenwerken met verschillde disciplines binnen de inrichting
 • Met elkaar bundel je jullie krachten en rond je alle werkzaamheden voor het einde van de dienst af.

 • een mbo2-diploma, liefst in de richting Beveiliging

Heb je nog geen mbo2-diploma richting Beveiliging? Als je aan de overige voorwaarden voldoet, bieden we je namelijk de mogelijkheid om tijdens je werk een mbo2-diploma Beveiliging te behalen.

 • Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) of vakantiedagen
 • volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer
 • studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
 • de mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness

Salarisniveau Schaal 04 - Schaal 04 Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

er zit meer achter werken biJ Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt (Spijkenisse)

Je krijgt zo'n tweehonderdvijftig collega's in allerlei functies. Denk aan (senior) pedagogisch medewerkers, complexbeveiligers en groepsleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mensen die feitelijk nog aan het begin van hun leven staan. Meer nog dan in andere locaties spelen bij deze groep onderwerpen die horen bij de geestelijke en lichamelijke groei die zij doormaken in hun jonge levensfase. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting is actief op social media. Volg de laatste ontwikkelingen hier op Linkedin en Instagram en bezoek deze website voor meer informatie over jongeren in detentie!


De Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) bestaat uit drie locaties: De Hartelborgt in Spijkenisse, Den Hey-Acker in Breda en De Hunnerberg in Nijmegen.

RJJI De Hartelborgt biedt plaats aan 105 jongeren.

Afhankelijk van de opgelegde straf is de verblijfduur binnen de RJJI gemiddeld 92 dagen.

Het totale personeelsbestand van RJJI De Hartelborgt bestaat voor 42% uit vrouwen en 58% uit mannen.

Je bent samen met je team én gedetineerden verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat.

 • Wanneer je solliciteert op een functie bij DJI dan maak je eenmalig een account aan. Dit zorgt ervoor dat je bij DJI, of bij eventuele andere rijksonderdelen, makkelijk kan solliciteren. Meer informatie hierover vind je in onze sollicitatieprocedure .
 • Ben je in dienst van de Rijksoverheid en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk-kandidaat of ben je (medisch) herplaatsingskandidaat?
 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Wanneer je kiest om de mbo2-diploma Beveiliging te volgen, vragen we je hier alvast goed over na te denken. Past het binnen je thuissituatie om een opleiding te volgen en kun je voldoende tijd vrijmaken? Een voorwaarde is namelijk dat je het diploma binnen de gestelde tijd haalt. De verwachte opleidingsduur is ongeveer 1 jaar, afhankelijk van je vooropleiding.
 • Voor alle functies binnen DJI is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. DJI vergoedt de kosten voor de aanvraag van een VOG. Wil je weten of je recht hebt op een VOG? Dat kan je hier checken: vogcheck.justis.nl .
 • Voor alle medewerkers van de Rijks Justitiële Jeugdinrichting geldt een centrale aanstelling met een plaats van tewerkstelling. Doordat we onze drie inrichtingen hebben samengevoegd, kun je worden ingezet in zowel Breda als Spijkenisse en Nijmegen. Momenteel zoeken we specifiek naar versterking binnen ons veiligheidsteam in Spijkenisse..
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De selectie start wanneer geschikte kandidaten zich aandragen en sluit wanneer de vacature is vervuld. De vacature kan dus vóór de vermelde einddatum sluiten. Wees er daarom op tijd bij en reageer snel!

Tijdens het sollicitatietraject willen we je graag beter leren kennen en kun je ook kennismaken met ons.

Nadat je de selectiedag positief hebt afgerond (top!)Het onderzoek bestaat uit twee onderdelen: een vragenlijst over je gezondheid en een fysieke keuring.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Na het succesvol doorlopen van de selectiedag ontvang je een e-mail van Dienst Justis met het verzoek om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) aan te vragen. Deze VOG is noodzakelijk om in dienst te kunnen treden bij DJI. Wil je weten of je recht hebt op een VOG? Dat kan je hier checken: vogcheck.justis.nl of hier (voor jongeren) justis.nl/jongeren .

Tijdens dit gesprek informeren we je over je salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Op basis van de gemaakte afspraken tijdens dit gesprek krijg je vervolgens je arbeidsovereenkomst. Bij DJI kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Naast een mooi salaris bieden wij een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB maak je keuzes die passen bij je eigen wensen, afgestemd op je persoonlijke levensfase en doelen.

"Je mannetje staan als vrouw in de beveiligingswereld"

is complexbeveiliger in de Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt

Dit jaar werkt ze alweer 17 jaar bij RJJI De Hartelborgt in Spijkenisse, maar ze is voorlopig nog niet van plan om te zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Functie:complexbeveiliger
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2421 – 2945
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dienst Justitiële Inrichtingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Complexbeveiliger Dienst Justitiële Inrichtingen 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures