Vacature Calculator met Technische Kwaliteiten

Calculator met Technische Kwaliteiten in Maasdijk

Calculator met technische kwaliteiten

Aluminium op Maat

Fulltime - 38 uur

Ben jij op zoek naar een fulltimebaan met genoeg uitdaging en gezellige collega's? Lees dan vooral even verder. Bij Aluminium op Maat zoeken we iemand die graag samenwerkt en weet hoe hij/zij informatie op een juiste manier overdraagt aan opdrachtgevers en collega's. Het verzamelen van informatie voor calculatie en signaleren van meer- en minderwerk is een proces. Je vindt het vanzelfsprekend om de tijd en kwaliteit van het werk te bewaken en actief bij te dragen aan het verbeteren van de werkprocessen. Je hebt een werkersmentaliteit, steekt graag de handen uit de mouwen en geeft waar nodig je collega's ondersteuning.

Lees meer over ons!

Dé gemakkelijkste manier om aluminium online te bestellen.

Aluminium op Maat is dé aluminium leverancier op het gebied van maatwerk. Via onze webshops in Nederland en België komen de bestellingen binnen en zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk verwerkt worden en bij de klant aankomt. Van zaag- en knipwerk tot lassen, snijden en boren. Aluminium op Maat realiseert het graag.

Wat ga je doen?

De nadruk van je werkzaamheden ligt op het calculeren van offertes en orders. Na een goede inwerkperiode heb jij voldoende praktische en technische kennis om de berekeningen zorgvuldig uit te voeren en een ondersteunende tekening te maken waar nodig.

Je verzamelt informatie en berekent de best haalbare kostprijs ten opzichte van de optimale project- of productiemethode. Naast calculatiewerkzaamheden neem je ook een gedeelte van de werkvoorbereiding op je. Zoals materialen inkopen en eventueel een werktekening maken. Dit alles doe je uiteraard niet alleen, maar samen met collega's.

104.000

Gereden kilometers

Die een chauffeur per jaar aflegd om bestellingen te bezorgen in Nederland en België

19

Machines

Van alle drie de bedrijven bij elkaar

28

Collega's

Van 18 tot 80 jaar!

Wat verwachten we van jou?

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Technisch en commercieel inzicht
  • Ervaring met Microsoft Office
  • Je bent nauwkeurig, flexibel en stressbestendig
  • We verwachten een stukje flexibiliteit als het gaat om het overnemen en opvangen van taken van je collega's
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Collegialiteit, klantgerichtheid, kwaliteitsbewustzijn
  • Ervaring met Autocad of Inventor is een pré maar geen vereiste

Wat krijg je van ons?

Een passend salaris Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden Cursussen en/of opleidingen Een informele werksfeer Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing Een inspirerende nieuwe werkomgeving

Functie:calculator met technisch kwaliteit
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aluminium op Maat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. Calculator met Technische Kwaliteiten Aluminium op Maat 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures