Vacature BOA

BOA in Oostvoorne

Rockanje - Dat de ronde tafel Voorne aan Zee graag iets doet voor de samenleving, en met name binnen onze mooie gemeente, dat hebben zij zeker de afgelopen tijd bewezen.

Deze vereniging voor (zaken) mannen tussen de 18 en 40 jaar is onderdeel van de Nederlandsche Tafelronde. Mannen dus, die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan en die zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. En ondertussen, niet onbelangrijk, hun expertise en tomeloze energie in willen zetten voor het goede doel. Deze Ronde Tafel 108 biedt ondersteuning aan lokale doelen en verenigingen. Dit kan zowel financieel als door "hands on" te helpen bij activiteiten. En zodoende hebben zij zich onlangs ingezet voor zo'n 95 senioren uit onze gemeente door hen allemaal een hele gezellige en goed verzorgde middag te bezorgen in "Stuifakkers" in Rockanje.

Workshops met Roel Pot
Naast een heerlijke lunch, lekkere hapjes en een overdaad aan drankjes, trakteerden zij, ondersteund door de vrijwilligers van restaurant "De Branding", alle senioren op diverse workshops. Zoals een workshop positieve gezondheid door de coaches van Innerlijke krachtpatser uit Oostvoorne, die door velen als een eye opener werd ervaren. Maar er was ook een workshop plat Rotterdams praten, verzorgd door ras Rotterdammer Roel Pot. Roel Pot verzorgde deze middag ook nog een bingo op zijn Rotterdams, heel bijzonder, en anders dan anders, maar met een gesponsorde prijzenpot waar iedereen u tegen zei. Organisatoren, bezoekers en vrijwilligers kijken weer terug op een mooie en vooral zeer gezellige middag in Rockanje en hopen dat de enthousiaste en jonge mensen van de ronde tafel op 1 oktober 2024, de landelijke dag van de ouderen, aan deze geslaagde middag in Rockanje, een vervolg wil geven. Iets dat gezien hun enthousiasme van deze dag ongetwijfeld wel goed zit!

Geplaatst op vrijdag 9 februari 2024

Geplaatst op woensdag 7 februari 2024

Personeelsadvertentie Snackbar Deurloo

Geplaatst op woensdag 7 februari 2024

Geplaatst op dinsdag 6 februari 2024

Uit de krant

Agenda

Brocante Fair in de Laurenskerk

Functie:boa
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GrootGoereeOverflakkee.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Westvoorne
  2. BOA GrootGoereeOverflakkee.nl 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures