Vacature Allround Office Ondersteuner

Allround Office Ondersteuner in Naaldwijk

8 mei 2024

Allround office ondersteuner

Lentiz | Cursus & Consult verzorgt trainingen, cursussen en adviesopdrachten voor bedrijven, medewerkers en particulieren die o.a. actief zijn in de glastuinbouw, voedingsindustrie, ijsbereiding, verslogistiek en groene omgeving. Word jij het nieuwe gezicht van ons kantoor en vul jij de onmisbare rol van allround office ondersteuner in? Dan ontmoeten wij je graag!

Wat ga je allemaal doen?

Jij bent de spin in het web van Lentiz | Cursus & Consult. Je bent het centrale aanspreekpunt voor bedrijven en collega's op ons gezellige, inspirerende (en groene) kantoor in het World Horti Center (WHC) in Naaldwijk. Maar ook aan de telefoon en online. Samen met een team van super enthousiaste collega's maakt dit een fantastische omgeving om in te werken.

Als je bij ons komt werken is geen enkele dag hetzelfde, diversiteit is het kenmerk van je werk. Je zorgt samen met je collega Officemanager voor overzicht, planningen, inschrijvingen, (financiële) administratie en je ondersteunt onze opleidingsadviseurs en experts. Je bent ondernemend en hulpvaardig, werkt graag samen en eigenlijk is voor jou niks té gek. Kwaliteit leveren betekent voor jou iedere dag de dingen een beetje beter doen.

Pluspunten

 • Je werkt nauw samen met je collega's aan onze ambitie om iedere dag te groeien, zowel in omzet als in kwaliteit.
 • Je hebt betrokken en bevlogen collega's met affiniteit voor de markt en een visie op de ontwikkelingen van de komende jaren.
 • Je hebt lol in je werk en je laat je graag verrassen door nieuwe uitdagingen.
 • Samengevat: Jij laat onze office op rolletjes lopen.

Wie ben jij?

 • Je bent benaderbaar en open, makkelijk bereikbaar voor vragen en ondersteuning.
 • Je bent ondernemend, proactief, doortastend en slagvaardig.
 • Je bent onderzoekend en nieuwsgierig: je weet de juiste vragen te stellen.
 • Je zorgt voor overzicht en zoekt verbanden.
 • Je bent een teamspeler. Je kunt goed samen, maar ook zelfstandig werken.
 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Je bent (medio 2024) beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Samen groeien in werken en leren

Sectoren zijn volop in beweging. Als opleidingspartner richten we ons op het ontwikkelen van talent in bedrijven en organisaties, zodat medewerkers en teams klaar zijn voor elke verandering.

We dragen bij aan verhoging van de productiviteit, vermogen tot innovatie en persoonlijke groei en versterken het imago als aantrekkelijke werkgever. Dit maakt onze bedrijven een gewilde plek waar talent graag wil werken en groeien. Dit doen we door cursussen, trainingen en opleidingen aan te bieden. Zoals een teeltspecialist elke plant met nauwkeurige zorg en kennis behandelt om optimale groei te waarborgen, zo stemmen wij onze cursussen, trainingen en opleidingen precies af op de unieke ontwikkelingsbehoeften van onze opdrachtgevers en hun medewerkers.

We werken vanuit de vraag van de markt en helpen bedrijven voor te bereiden op de toekomst. De grote gemeenschappelijk thema's zoals duurzaamheid, energie, digitalisering en robotisering staan daarin centraal. Wij zijn de brug naar voortdurende groei en succes, zowel nu als in de toekomst.

Lentiz | Cursus & Consult is onderdeel van Lentiz onderwijsgroep. Lentiz bestaat uit zes scholen voor mbo-onderwijs in de groene sector en acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo). Ruim 7.500 leerlingen en studenten volgen onderwijs op een van de scholen. We bieden jaarlijks aan bijna 5.000 deelnemers commerciële trainingen, cursussen en maatwerkopleidingen.

Wat krijg je van ons?

 • Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal EUR 3.623 bij een fulltime dienstverband.
 • Een telefoon en laptop in bruikleen.
 • Ruime opleidingsmogelijkheden en kansen om je verder te ontwikkelen als professional.
 • Een goede reiskostenvergoeding en pensioenvoorziening bij ABP.

Reageer op deze functie

Stuur een e-mail met jouw CV en een korte motivatie naar ( ), directeur van Lentiz | & Consult. Bel dan met op .Functie:office ondersteuner
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3623 – 3623
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lentiz Onderwijsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Allround Office Ondersteuner Lentiz Onderwijsgroep 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures