Vacature Adviseur Marketing en Communicatie

Adviseur Marketing en Communicatie in Maasdijk

Adviseur marketing en communicatie

Wil jij werken aan het ontwikkelen en uitvoeren van een internationale marketing en communicatiestrategie? Word onderdeel van Stolze!

Wat ga je doen?

Als adviseur marketing en communicatie draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve branding- en communicatiestrategie, die aansluit op de commerciële strategie. Je realiseert hiermee een wereldwijde (digitale) marktpositionering, een sterk imago en vergroot de bekendheid van Stolze.

Je stelt marketing- en communicatieplannen op en ontwikkelt de meest effectieve marketing- en communicatietools. Je coördineert en voert gerichte campagnes uit, zowel online als offline. Daarnaast zet jij je in voor een constante meetbare verbetering van het resultaat en vergaar je relevante markt- en klantkennis. Zo draag je bij aan onze groei.

Je onderhoudt de relaties met externe partners ter ondersteuning van onze marketing (bijvoorbeeld op het gebied van webdesign, online monitoring, analyse en branding) en houdt de kwaliteit van de resultaten voortdurend in het oog.

Dit ben jij:

Je bent een inspirerende persoonlijkheid die staat voor het werk van de afdeling marketing en communicatie. Je bent in staat om de communicatie van de organisatie te professionaliseren en ook de medewerkers hierin mee te krijgen om de branding van Stolze actueel en actief te houden. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO of WO-niveau;
 • Je hebt 5+ jaar werkervaring in vergelijkbare posities, bij voorkeur ook in internationale rollen en B2B omgevingen;
 • Je hebt een positief kritische instelling, een scherpe blik en hebt sterke affiniteit met de internationale tuinbouwsector;
 • Je bent digitaal onderlegd;
 • Je bent resultaatgericht, organisatiesensitief, ondernemend, ambitieus maar realistisch, flexibel en besluitvaardig, tevens ben je in staat om goed prioriteiten te stellen en deze te bewaken;
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en Engels.

Deze functie bij Stolze betreft een dynamische rol. Onze kernwaarden zijn: betrokkenheid, groei en respect. Hard werken zit in ons DNA, wij staan klaar voor de klant en voor elkaar. Naast hard werken vinden wij het ook belangrijk dat wij plezier in ons werk hebben en dat iedereen zich thuis voelt bij Stolze. Naast een boeiende en brede functie in een enthousiast team, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie- en 13 ATV-dagen op fulltime basis;
 • Flexibele werktijden (in overleg);
 • Een zakelijke telefoon en laptop;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek en deelname aan het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT);
 • Gezellige en professionele collega's;
 • Een werkomgeving die zowel internationaal als Nederlands is;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging;
 • Een nieuw en modern bedrijfspand met sportfaciliteiten.

Over Stolze:

De wereldbevolking groeit, zuiver drinkwater wordt schaarser en goede voedselvoorzieningen zijn nodig. Verduurzaming is belangrijk en essentieel om onze kinderen een goede toekomst te kunnen geven. Hierdoor groeit de vraag naar duurzame en innovatieve technische oplossingen voor de professionele, bedekte tuinbouw. Want een plant telen, kan bedekt overal ter wereld.

Samen met 160 collega's in binnen- en buitenland behaalden we vorig jaar ruim 130 miljoen omzet. Techniek is onze passie!

Over GreenV:

Stolze is onderdeel van GreenV. GreenV is wereldwijd groot in de glastuinbouw met de ontwikkeling en aanleg van technische tuinbouwsystemen en geïntegreerde kasprojecten. Het is de ambitie van GreenV om de wereldwijde leider in tuinbouw te worden om zo in te kunnen spelen op de veranderingen en uitdagingen in een dynamische sector.

De visie die GreenV nastreeft is vers en gezond voedsel, planten en bloemen beschikbaar stellen voor iedereen, overal en altijd. GreenV bestaat nu uit de volgende organisaties: Stolze, Prins Group, Prins USA, HT Verboom, Voshol, JV Energy Solutions, Apex Greenhouses en Green Simplicity. HAL Investments is betrokken als lange termijn investeerder in GreenV.

Kom je bij ons werken?

Spreekt deze vacature je aan? Dan komen wij graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar of reageer via het online sollicitatieformulier.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Tobias Struijk (recruiter) via .


Functie:adviseur marketing & communicatie
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met T. Stolze Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Adviseur Marketing en Communicatie T. Stolze Installatietechniek 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures