Vacature Accountmanager

Accountmanager in De Lier

 • Over van der Sar Import
  • Over onze certificaten

ADRES

Leemolen 70
2678 MH De Lier

 • T+31 (0)174 52 00 52
 • E

 • PoTtEn

ADRES

Leemolen 70
2678 MH De Lier

 • T+31 (0)174 52 00 52
 • E

 • Accountmanager (32-40 uur) m/v
WebRes 2904 FDF 220929

Als accountmanager werk je graag aan langdurige relaties met klanten. Daarbij vind je goede advisering aan klanten belangrijk. Ontwikkelingen, die je in de markt tegenkomt, deel je met collega's op kantoor. Je denkt graag (binnen een team) mee bij de selectie van nieuwe producten. Je bent een resultaatgericht persoon en het behalen van omzetdoelstellingen is voor jou een prettige uitdaging. Je staat bewust in het leven. Milieu en de problemen daaromheen vind je belangrijk.

Je communiceert gemakkelijk met de buitenwereld en bent (natuurlijk) commercieel en accuraat. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Als je de Duitse taal niet spreekt, ben je bereid deze te leren. Je bent op de hoogte van de huidige lifestyle, de laatste trends en modekleuren. Je kan dat ook toepassen in jouw werk als accountmanager. Je hebt ervaring met het bedienen van grote afnemers. Vanuit ons kantoor in De Lier bedien je binnen- en buitenlandse afnemers.

Wij bieden een leuke werkomgeving in een klein team in een dynamisch bedrijf. Na de inwerkperiode krijg je voldoende ruimte om zelfstandig jouw taken uit te voeren. (Zakelijke) creativiteit en initiatieven worden binnen onze organisatie zeer gewaardeerd. Je werkt binnen onze kantoortijden, zijnde van 08.30 en 17.00 uur. Enkele keren per jaar bezoek je jouw klanten tijdens een korte zakenreis.Functie:accountmanager
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Sar Import via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures westvoorne
 2. Accountmanager Van der Sar Import 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures