Vacature (Aankomend) Monteur Sprinklerinstallaties

(Aankomend) Monteur Sprinklerinstallaties in Vierpolders

Van Ginkel Groep

  • Van Ginkel Groep Tank

(aankomend) Monteur Sprinklerinstallaties

Wie zijn wij?
Van Ginkel Groep is gecertificeerd en gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en onderhouden brandblus- en brandmeldinstallaties. Daarnaast zijn we ook in staat om inbraakbeveiliging, CCTV en de toegangscontrole te integreren in een totaal beveiligingspakket. Wij bieden onze opdrachtgevers een slimme combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten, een innovatieve en effectieve aanpak. Door deze intensieve samenwerking zijn we in staat om tot in elk detail de kwaliteitsbewaking te garanderen. Wij zijn gevestigd in Vierpolders en zijn voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland. Van Ginkel Groep blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar collega's om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
In deze functie verricht jij samen met één of meerdere collega's, volgens de tekeningen en geldende voorschriften/instructies, montagewerkzaamheden aan nieuwe en/of bestaande sprinklerinstallaties.

Wie ben jij?

  • Je vindt het werken in techniek leuk en wil graag verder ontwikkelen;
  • Je hebt technische werk- of schoolervaring;
  • Je bent in bezit van het diploma Sprinkler voor leidinggevend monteur (voorheen VSI-A), of bereid dit te halen.

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaand profiel, maar voel je je wel aangetrokken tot de functie nodigen wij je uit om alsnog te reageren! Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaten die zich verder willen ontwikkelen en het vak eigen willen maken.

Wat kunnen wij bieden?
Je kunt rekenen op een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; bedrijfswagen, tablet, telefoon, enzovoort. Binnen onze organisatie investeren wij in je ontwikkeling en er zijn mogelijkheden om door te groeien. Om werk en privé goed te kunnen combineren, ontvang je 25 vakantiedagen en 13 Adv-dagen.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel, dan willen wij vandaag nog in contact komen met jou!
Solliciteer dan ook direct!

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met , +31 (0)181 212 100.


Van Ginkel Groep
Seggelant-West 10
3237 MJ VierpoldersFunctie:aankomend monteur sprinklerinstallaties
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Ginkel Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Westvoornekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de westvoornekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures westvoorne
  2. (Aankomend) Monteur Sprinklerinstallaties Van Ginkel Groep 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures